Wij willen…

…een fantastisch welzijn in de zorg bereiken. Dit doen wij door een tastbare omgeving te creëren die prikkelt en inspireert.

Mensen in de zorgsector in beweging brengen, dat vinden wij bij Weergaaf belangrijk. Fysiek, maar in de eerste plaats mentaal en emotioneel. Op een persoonlijke en eigenzinnige manier ontwikkelen en produceren we interactieve interieurs, waarbij de zintuigen van de gebruiker centraal staan. We voegen een actief element toe aan meubels of interieurs waardoor er interactie ontstaat tussen mensen onderling en/of met de ruimte. Hiervoor gebruiken we geur, maar ook beeld, geluid of een combinatie van prikkels. Deze prikkels stimuleren en inspireren de (dementerende) oudere waardoor een meer open vorm van communicatie met anderen mogelijk is.

Is welzijn in de zorg ook jouw eerste prioriteit? Onze ontwerpen zorgen voor meer tevreden cliënten én betrokken medewerkers. Dankzij onze interieurs blijken ingewikkelde onderwerpen als dementie meer toegankelijk. Een totaalbeleving voor cliënt, medewerker en de mensen om hen heen.

Wij werken…

…volgens deze stappen:
  • Jij schakelt ons in met je vraag of wens over het zintuiglijk ontwerp van je interieur.
  • Samen brainstormen we, want betrokkenheid van alle partijen is meer dan welkom.
  • Daarna mogen wij denken, fantaseren en creëren om vervolgens tot een passend concept te komen.
  • Wij presenteren jou het concept zodat er ruimte is voor feedback.
  • Zodra er overeenstemming is over het concept en jij 100% tevreden bent, gaan wij aan de slag met de productie.

Door ons gevarieerde netwerk en een aantal vaste samenwerkingspartners is het mogelijk iedere opdracht, van idee tot realisatie, uit te voeren. Wij helpen je graag!

Meer informatie over onze projecten.

Wij zijn…

…een dynamisch bedrijf met een stevig netwerk dat bestaat uit diverse disciplines: tentoonstellingontwerpers en –bouwers, meubelontwerpers en –makers, productontwerpers, technici, multimedia- en interactieontwerpers, neurologen, geriaters en psychologen.

Het brein achter Weergaaf is Carlijn Stevens. Deze ontwerpster is een spontane en nieuwsgierige ondernemer die veel waarde hecht aan kwaliteit en betrouwbaarheid.

Carlijn is geboeid door menselijk gedrag, openbare ruimtes, kunst en cultuur. Ze specialiseerde zich in het ontwikkelen en ontwerpen van multimediale toepassingen en het gebruik van geur in experience design. Haar expertise is dan ook geurbeleving, dat Carlijn sinds 2006 doorlopend onderzoekt.

In de rubriek Achter de schermen krijgt ons netwerk een gezicht en nemen we je mee op weg naar het eindresultaat.

Onze partners…

Stichting KIVI

Stichting KIVI (Kunst is voor iedereen) bemiddelt tussen mensen met een beperking die kunst willen maken of beleven en kunstenaars, die met de hulp van vrijwilligers in die behoefte voorzien. Omdat participeren van de doelgroep een van de kernpunten is van Weergaaf, hebben wij en Stichting KIVI een gedeelde visie, waarin wij elkaar versterken en elkaar diensten en publiciteit bieden.

SCENT::LINQ

SCENT::LINQ levert goede, kwalitatieve geuren en geur- en ontgeuringssystemen en omdat geurbeleving ons specialisme is, is dit een uitstekende match. Weergaaf ondersteund SCENT::LINQ in de advisering van geurbeleving speciaal voor de zorgsector.

Inspirium

Inspirium is de enige zogenoemde hospitality mall in Europa en is daarmee een specialist in gastvrijheid. Het is een plek waar verschillende partners, die allemaal een eigen aanbod hebben op het gebied van gastvrijheid en interieur, elkaar aanvullen en een totaalaanbod van producten kunnen leveren. We zijn er trots op om regelmatig met het Inspirium samen te werken.